Moltes ganes de córrer la 7a edició de la UNIRUN

14 mesos després de l’inici de la pandèmia, s’ha celebrat la setena edició de la Unirun, la Cursa de les Universitats, aquest any també Campionat de Catalunya Universitari 5k. Amb sortida i arribada al Parc del Fòrum, la prova ha seguit totes les mesures preventives contra el contagi de la COVID-19. Els diferents grups de 4 corredors han realitzat 750 sortides diferents, per tal d’evitar aglomeracions i respectar la distància de seguretat entre els participants.

16.05.2021, Barcelona
UNIRUN 2021, al Parc del Fórum.
foto: Jordi Play

El guanyador de la prova masculina ha estat Carles Castillejo (15:17), de la Universitat Autònoma de Barcelona, mentre que la primera dona en creuar la meta ha estat Marta Castroviejo (17:53) , també de la UAB.

La segona i la tercera posició en categoria masculina han correspost a Pau Capdevila (15:21), de la Universitat de Barcelona (UB), i a Ewen Toulgoat (15.28), de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). I en categoria femenina, a les corredores Elena Pueyo (18:29), de la UB, i Irene Perales (19:08), de la UVIC.

La prova, impulsada per l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, patrocinada per adidas i organitzada per Gaudium Sports, ha transcorregut pel litoral del Districte de Sant Martí i de Sant Adrià de Besòs. Les samarretes, amb les tres bandes d’adidas i els logotips de les 12 Universitats catalanes al dors, han completat els 5 quilòmetres de la Unirun 2021.

La Copa de Campions de la Unirun 2021 ha anat a parar, per primera vegada, a la Universitat Politècnica de Catalunya, amb 515 punts. La Universitat Autònoma de Barcelona, segona (661 punts) i la Universitat de Barcelona, tercera (681 punts), han ocupat les altres dues places de podi.

Destacar que el % de participació per sexes ha sigut de 51,91% homes i 48,09% dones, i el % d’inscrits menors de 24 anys, del 73,66%.

Universitat guanyadora absoluta: Universitat Politècnica de Catalunya

Universitat guanyadora en categoria masculina: Universitat Politècnica de Catalunya Universitat guanyadora en categoria femenina: Universitat Politècnica de Catalunya

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *