UNIRUN la cursa de les universitats

El proper 6 de març se celebra la cursa de les universitats, la Unirun. És un dels esdeveniments esportius importants de l’any que consegueix ajuntar fins a 12 universitats. Aquesta prova esportiva que reuneix conegudes universitats catalanes pretén reunir tants participants com sigui possible, fomentant la comunicació i interacció social entre els estudiants de les diferents universitats i perquè no dir-ho la competitivitat entre institucions i participants, sempre des del respecte, el «fair play» i amb l’únic objectiu de fer plegats una activitat sana i molt agradable.

Aquesta cursa té dues particularitats principals:

  • El recorregut és de 6.779 metres, igualant la distància de la clàssica regata Oxford-Cambridge, la competició anual de rem entre les prestigioses universitats angleses.
  • És una competició per universitats, a més d’inscriure’s de forma individual, els participants s’han d’identificar amb una de les 12 Universitats participants.

La participació està oberta a tothom i l’edat mínima d’inscripció correspon als nascuts/des l’any 2000.

La que serà la segona edició de la Unirun, enguany, tindrà lloc a Barcelona i Sant Adrià del Besòs el dia 6 de març de 2016 a les 10 hores. La zona de sortida estarà situada al Passeig Garcia Fària, davant del Parc Diagonal Mar, al districte Sant Martí de Barcelona. La zona d’arribada estarà emplaçada al Parc del Fòrum.

En l’edició anterior 2.500 van ser els inscrits, un 54% nois, un 46% noies i un 61% menors de 25 anys. De ben segur aquest any augmentaran les xifres i en conseqüència es gaudirà d’unes universitats catalanes molt saludables.

Fes equip amb nosaltres UAOCEUInscripcions obertes

Unirun_sortida

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *