20 emprenedors són guardonats per «La Caixa»

L’Obra Social de La Caixa va presentar aquest diumenge a Barcelona els projectes dels 20 emprenedors seleccionats durant la tercera edició del Programa de Emprendimiento Social. Aquest any, la trobada comptava amb un fons de capital de 500.000 euros. La iniciativa té com a principal objectiu donar soport a empreses socials que vulguin aconseguir una transformació social mitjançant la creació d’una activitat econòmica mediaambientalment més sostenible.

L’acte va ser presentat per Felip Puig, el conseller d’Empresa y Ocupación de la Generalitat; Jaime Lanaspa, el director general de la Fundación La Caixa; Josep Valor ,el director d’Executive Education del IESE i membre del consell; Jordi Nicolau, el director exacutiu Territorial de La Caixa a Catalunya i Albert Soria, subdirector general de la Fundación.

L’objectiu principal d’aquest programa és ajudar a posar en marxa les iniciatives empresarials a través d’ajudes que poden rondar els 25.000 euros per financiar les primeres despesses  econòmiques. A més a més proposen una formació adicional que està dirigida per l’IESE Business School (la formació s’adapta a les necessitats de cada persona i compta amb un seguiment gerencial d’un any i la participació a la Red de Emprendedores Sociaes de l’entitat).

La tercera edició del programa va tenir una bona acceptació mediàtica i de fet s’han presnetat un total de 230 sol·licituts de diferents projectes d’àreas diverses. Hi van assistir també empreses socials de nova creació, algunes amb poc recorregut o d’altres amb noves líneas de negoci.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *