Bibliografia recomanada en format electrònic

Per tal de facilitar-vos la preparació dels vostres examens, hem incorporat una sèrie de llibres que formen part de la bibliografia recomanada pels professors i que estan en format electrònic accessibles des de casa. Aquests són alguns dels primers títols incorporats, però seguim ampliant-ne la col·lecció.

Podeu accedir-hi -a part del catàleg de la Biblioteca- a través de la plataforma eBook que permet la visualització en línia i la descàrrega temporal de llibres electrònics. Per això, heu d’anar a la web de Biblioteca i clicar a l’enllaç Llibres electrònics.

Per utilitzar aquesta plataforma, us heu d’identificar amb el vostre nom d’usuari i contrasenya institucionals. D’aquesta manera podreu visualitzar els llibres electrònics en línia o els podreu agafar en préstec.

 

El sistema de préstec és molt senzill, només heu d’escollir el llibre que us interessa i clicar al botó “Prestar“. Podeu tenir un màxim de 3 llibres en préstec durant un període de 10 dies que podreu renovar una vegada més.  A més si un llibre està prestat, també el podreu reservar (fins a un màxim de tres llibres).

 

Trobareu més informació a la guia d’ús de la plataforma.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *