Nova edició Carhus Plus+ 2018

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha publicat un nova edició de la classificació Carhus Plus+ 2018. Carhus Plus+ es un sistema de classificació de revistes científiques dins l’àmbit de Ciències socials i Humanitats de nivell local, nacional i internacional. En aquesta nova edició, les revistes poden estar classificades en més d’una àrea de coneixement alhora.

Totes les revistes incloses provenen de diferents índex de qualitat. Dins de cada àrea de coneixement se’ls hi atribueix una qualificació que pot ser A, B, C o D en funció d’una sèrie d’indicadors de qualitat com per exemple l’indicador SNIP (Source Normalized Impact per Paper) d’Scopus o l’ICDS (Índex Compost de Difusió Secundària) de l’Equip Miar, sent A la categoria que correspon a les revistes amb un impacte més alt.

Podeu consultar totes les revistes del Carhus Plus+ 2018 per ordre alfabètic o per àrea de coneixement i dins de cada àrea per ordre de valoració A, B, C o D.

Si voleu consultar més informació sobre els principals indicadors d’impacte i de qualitat d’una revista, podeu consultar la secció suport a la investigació que trobareu a l’apartat web dels serveis de Biblioteca.

Fonts consultades:

.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *