Nou recurs «Legal Quiz»

A partir d’avui, els estudiants del màster universitari en Advocacia podeu gaudir del nou recurs Legal Quiz.

Es tracta d’una aplicació informàtica que simula el model d’examen oficial d’accés a l’Advocacia i conté preguntes del manual de 2016-2017. L’aplicació conté dos mòduls, un de pràctica i un altre d’examen.

El Memento de Ejercicio Profesional de la Abogacía i el Memento de Acceso a la Abogacía estan inclosos a l’aplicació per resoldre possibles dubtes.

L’accés a l’aplicació el trobareu a l’espai de recursos de la web de Biblioteca, dins de l’apartat de Bases de dades. Hi podeu accedir directament a través d’aquest enllaç.

Aquesta aplicació s’uneix a la resta de recursos disponibles en l’àmbit del Dret que els estudiants del màster d’accés a l’Advocacia poden trobar a la web de Biblioteca. Les següents bases de dades subscrites són recursos d’informació de gran prestigi en l’àmbit jurídic.

Tirant on line: base de dades jurídica que conté doctrina estatal, jurisprudència, resolucions administratives, textos legals, formularis, …

vLex: bases de dades d’àmbit jurídic espanyol que inclou el text complet de notícies jurídiques d’actualitat, models de formularis, contractes, convenis col·lectius, jurisprudència, legislació, …

Aranzadi – Westlaw: inclou legislació, jurisprudència i bibliografia jurídica estatal a text complet

WestlawNext: portal jurídica d’àmbit internacional que conté legislació, jurisprudència i revistes jurídiques internacionals

Per qualsevol dubte sobre l’accés a aquests recursos, podeu contactar amb el personal del Servei de Biblioteca i Documentació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *