Nou accés remot als recursos electrònics

Us informem de que la pàgina d’accés remot als recursos electrònics ha canviat. A partir d’ara, tots els que vulgueu accedir a les bases de dades i publicacions electròniques des de fora de la Universitat o des dels vostres ordinadors portàtils us trobareu una pantalla d’accés diferent. Les dades per accedir són les mateixes que havíeu fet servir fins ara amb la diferència de que haureu d’afegir @uao.es al vostre usuari ja que s’hi accedeix amb el correu electrònic. La contrasenya segueix sent la mateixa amb la que també accediu a CampusNet.

accesremot

Quan accediu als recursos per aquesta via, veureu un llistat alfabètic de totes les bases de dades i publicacions electròniques a les que teniu accés per formar part de la comunitat universitària de la Fundación San Pablo CEU.

accesremotrecursos

Recordeu que podeu veure una descripció de tots els recursos electrònics subscrits per la nostra Universitat a la pàgina web de Biblioteca dins de la secció «Recursos».

recursos biblioteca

Al portal de recursos del CEU, com és un portal de recursos compartit per a totes les biblioteques de la Fundación San Pablo CEU, hi trobareu altres bases de dades que no surten a la web de Biblioteca. Per obtenir més informació sobre aquests recursos, us animem a què entreu directament al recurs i consulteu l’espai d’ajuda on trobareu informació tant del contingut com del seu funcionament.

Esperem que aquest canvi sigui una millora que us faciliti l’accés als recursos electrònics des de fora de la Universitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *