Accés a més de 81.300 e-books

Durant un mes tots els membres de la comunitat universitària teniu accés a la plataforma E-libro que us permet consultar més de 81.300 llibres electrònics de diferents àmbits acadèmics: humanitats, ciències socials, ciències pures, literatura, belles arts, etc. de les millors editorials acadèmiques.

Per consultar E-libro hi ha dos tipus de cerques, la cerca simple que és la més recomanable ja que podem cercar per paraula clau, matèria o tema i obtindrem un llistat de llibres i un llistat de capítols de llibres sobre la matèria que hem cercat. I, la cerca avançada que ens permet fer una cerca combinada incloent diferents camps com per exemple el títol i l’autor d’un llibre.

Podem accedir a la informació completa del llibre i al lector clicant a la portada del llibre que ens interessa llegir.

cerca a e-libroE-libro ens permet llegir en línia un llibre des del nostre navegador sense la necessitat d’instal·lar cap programa específic.

Des de E-libro podem descarregar un capítol sencer en format .pdf o sinó podem descarregar el document complet com a préstec durant 14 dies en format Adobe digital Editions si la descàrrega es fa des d’un ordinador. Si volem descarregar el document des d’un dispositiu mòbil ens haurem de descarregar l’aplicació Bluefire Reader.

Per descarregar un document i per fer servir tots els recursos personalitzats del lector, ens haurem de crear un compte a E-libro des de «iniciar sesión».

Els recursos personalitzats ens serveixen per:

  • obtenir definicions de termes del diccionari de la RAE
  • obtenir més informació d’una frase o un concepte
  • cercar la biografia d’una persona que ens trobem dins del text
  • traduir text
  • ressaltar text amb diferents colors
  • agregar notes

Tots aquests recursos personalitzats els trobem al marge superior i al marge esquerre de la pàgina de lectura.  elibro lectura

Tots els llibres que hagueu consultat amb les seves respectives notes i marcadors els podreu guardar a «mi estantería» d’aquesta forma podreu recuperar o continuar totes les lectures que aneu fent.

elibro mi estanteriaDe moment la plataforma E-libro està en període de prova durant un mes i només està disponible l’accés des dels ordinadors de la universitat, més endavant s’hi podrà accedir per accés remot. Si us interessa consultar un tutorial complet per conèixer totes les funcionalitats d’aquest recurs, el podreu veure aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *