Nous portals de revistes electròniques

A partir d’avui, trobareu dos portals nous de revistes electròniques a la secció Hemeroteca – Publicacions electròniques de la nostra web.

El Portal Thomson Reuters de dret i ciències jurídiques, permet accedir a uns 23 títols de revistes, a més d’algunes monografies i codis, publicades per Aranzadi, Lex Nova i Civitas. A través de l’aplicació Thomson Reuters ProView, podeu consultar les publicacions en format de llibre electrònic des de qualsevol ordinador o si ho preferiu us podeu descarregar aquí l’aplicació pels vostres dispositius mòbils. Les diferents opcions de cerca i personalització de què disposa el portal us facilitaran la consulta i l’accés a la informació. Podeu afegir anotacions i subratllats als textos així com copiar, enganxar i exportar a format pdf.  Per començar  a consultar aquest portal, heu d’introduir el vostre correu institucional (……..@uao.es).

També podeu accedir a la guia d’ús completa a través d’aquest enllaç.

L’altre recurs nou que s’ha afegit a la nostra hemeroteca és el Portal Wolters Kluwer. A través d’aquest nou portal, es pot accedir a les 31 revistes que publica l’Editorial Wolters Kluwer Espanya mitjançant les seves marques La Ley, CISS i Wolters Kluwer Empreses. Capçaleres de gran reputació i solvència com Diario La Ley, Capital Humano o Carta Tributaria, entre d’altres, ara accessibles des de qualsevol lloc per facilitar una contínua i immediata actualització dels professionals. Aquestes revistes es troben agrupades en 8 matèries: jurídic multidisciplinar, administració local, civil, mercantil, penal, administratiu, fiscal laboral i empresarial.  Es pot accedir als números anteriors de cada revista a través d’un calendari.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *