Nou recurs en proves: RefWorks Flow

RefWorks Flow és un gestor documental que permet crear una base de dades de referències bibliogràfiques i emmagatzemar el text complet així com també fer anotacions i compartir les nostres col·leccions. Flow ofereix les mateixes prestacions que RefWorks i altres que són úniques, com per exemple:

  • Afegir noves referències amb la funció auto-completar
  • Guardar les referències des de recursos d’informació amb el botó «save to Flow»
  • Reconeixement automàtic de metadades
  • Compartir documents, subratllar i afegir notes de manera col·laborativa

Flow estarà en període de prova fins el proper mes de març. Per donar-vos d’alta heu de clicar a «Sign Up» i introduir l’adreça de correu electrònic institucional (…..@uao.es). Els que tingueu compte de RefWorks cal que obriu un nou compte a Flow i importar tota la informació continguda en les carpetes.

El dies 22 i 28 de gener, ProQuest ofereix unes sessions de formació en línia gratuïtes per aquells interessats que volgueu conèixer com funciona Flow. Si us voleu apuntar, us heu de registrar a la següent adreça.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *