Temps de vacances, temps de cinema

Ara que s’acosta la Setmana Santa, segurament molts de vosaltres ja haureu planificat les vostres vacances. Si també voleu aprofitar aquests dies per gaudir d’una bona obra cinematogràfica, us recomanem que feu una ullada a la nostra col·lecció de pel·lícules.

Només heu de cercar al nostre catàleg les sigles DVD i trobareu més de 700 pel·lícules disponibles. Un cop triat el DVD que us interessa, us heu de dirigir al personal de la Biblioteca i facilitar-nos la localització que s’indica al registre, com podeu veure en l’exemple següent:

 

Aquesta és una petita mostra de les últimes novetats cinematogràfiques que s’han incorporat al fons audiovisual de la Biblioteca:

I, per descomptat, també podeu revisar les clàssiques pel·lícules relacionades amb la Setmana Santa:

Recordeu que la Biblioteca tanca del 12 al 21 d’abril, ambdós dies inclosos, i que aquells documents (llibres o DVDs) que agafeu en préstec els propers dies no els haureu de retornar fins després de Setmana Santa.

 

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *