Recursos d’informació sobre xarxes socials

  • Estàs buscant informació sobre les xarxes socials?
  • Has de fer algun treball sobre aquest tema o bé t’interessa aprofundir els teus coneixements en l’ús d’aquestes eines?

A la Biblioteca et podem ajudar posant a la teva disposició una sèrie de recursos d’informació. Només has de fer una cerca al nostre catàleg per la paraula clau  “xarxes socials” per saber on localitzar els llibres que tenim a la teva disposició. Recorda que si vols consultar el més actual que tenim a la Biblioteca hauràs de canviar l’any de publicació en la cerca que facis al nostre catàleg.

I si no tens suficient amb aquesta informació i necessites aprofundir més en el teu estudi, pots cercar a una de les nostres bases de dades.

En aquest cas et recomanem que facis una cerca a la base de dades especialitzada en comunicació i mitjans “Communication and Mass Media Complete“, podràs trobar aprox. uns 87 articles a text complet de publicacions acadèmiques i professionals publicats al 2014.

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *