Els recursos de la Biblioteca també des del mòbil

Com tots sabeu, aquests dies s’està celebrant el Mobile World Congress. Des de la Biblioteca, volem dedicar aquesta entrada per recordar-vos les versions mòbils de les bases de dades EBSCOhost i del gestor de referències Refworks .

EBSCOhost Mobile:

Sistema en línia que ofereix accés a diferents bases de dades a text complet. Temàtica: economia i empresa (Business Source Elite, EconLit), psicologia (PsycINFO, PsycARTICLES), comunicació (Communication & Mass Media Complete), ensenyament (ERIC), informació bibliogràfica sobre revistes (The Serials Directory), etc.

Podeu accedir a la versió mòbil de EBSCO a través de la seva aplicació disponible tant per Android com per iOS  o bé accedir directament a través de la secció “Recursos” de la web de la Biblioteca des dels vostres “smartphones” o tablets.

La versió mòbil detecta automàticament quan s’està cercant des d’un dispositiu mòbil per tal d’oferir una millor experiència de cerca. També us permet descarregar els textos complets en PDF directament al vostre dispositiu mòbil. Podeu trobar més informació aquí.

RefMobile:

És la versió mòbil del Gestor de Referències Refworks i us permet gestionar la vostra bases de dades allà on aneu des del vostre “smartphone” o tablet. Amb RefMobile teniu accés a les principals funcions del gestor de referències i tan sols heu d’accedir aquí des del navegador del vostre dispositiu mòbil.

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *