Importació a Refworks des del Servei d’Obtenció de Documents

La interfície d’usuari del Servei d’Obtenció de Documents (GTBib SOD) incorpora una nova opció que permet importar els documents i les cites directament a Refworks i a Mendeley des de la pantalla de descàrrega de documents.

Tots els membres de la comunitat universitària podeu gaudir del Servei de Préstec Interbibliotecari. Només cal que us doneu d’alta aquí i un cop rebeu el missatge de confirmació, podreu demanar documents (originals o còpies) que no es trobin a la Biblioteca de la UAO CEU.

A través del Servei de Préstec Interbibliotecari podeu sol·licitar documents disponibles a la Red de Bibliotecas de la Fundación San Pablo CEU (CEUNET)  i a qualsevol de les biblioteques que formen part del Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC).

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *