Classes de Psicomotricitat a l’Escola Marcel·lí Moragas

L’alumnat de Desenvolupament Psicomotor de 2n i 3r d’Educació ja és el segon any que col•labora amb l’Escola Marcel•lí Moragas de Gavà. També 4t d’Educació, des de Metodologia Didàctica i Habilitats Docents, porten més anys visitant-la un cop al curs.
Els alumnes acudeixen a l’escola uns quants dimecres en horari de tarda i realitzen unes pràctiques de psicomotricitat amb els nens de P3, P4, P-5 i 1r de primària. Durant les primeres sessions es van dedicar a observar i aprendre dels mestres de l’escola. La seva manera de realitzar les activitats, el tracte amb els nens, la resolució d’imprevistos, els seus objectius, etc. I a les següents classes ja han pogut participar activament i posar en pràctica la seva futura professió.

Alumnes de 2n i 3r d’Educació impartint una classe de Psicomotricitat.

Agraïm moltíssim la dedicació de l’escola i de tot el seu equip, així com el bon fer i l’interès de les nostres alumnes de la Universitat. Moltes gràcies a tothom. Ha estat una experiència molt enriquidora que ha permès de fer una classe real i en directe de Psicomotricitat dirigida per les alumnes de la Universitat i amb l’ajuda dels mestres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *