LA COPA UNIVERSITÀRIA DONA EL TRET DE SORTIDA

El passat 22 de novembre, la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) va presentar oficialment la Copa Universitària a la seva pròpia seu, la Sala Enric Piquet i Miquel.

La Copa Universitària dona el tret de sortida

La FCBQ va dur a terme la presentació oficial del nou campionat, la Copa Universitària, i de la Fase Final catalana de Balaguer. L’acte de presentació va anar a càrrec de Josep Monràs i Eduardo Portela, Patrons de la Fundación Aíto García Renseses; Jordi Ignasi Vidal, Paer en Cap de Balaguer; de Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol; de la Fundación Aíto García Renseses i la Paeria de Balaguer.

La Copa Universitària tindrà la seva Fase Final en categoria femenina i masculina els propers 9 i 11 de desembre als pavellons Impacsa i 1r d’Octubre de Balaguer. La Universitat de Girona, Universitat de Barcelona i Universitat Ramon Llull, juntament amb el guanyador de la prèvia entre Universitat Politècnica de Catalunya i Universitat Pompeu Fabra compten amb categoria femenina. La Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Vic i Universitat Ramon Llull competiran amb categoria masculina.

Els participants de la Final a Quatre de la Copa Universitària es decidiran a la Fase Final catalana i a la Fase Final de Madrid, aquesta última del 16 al 18 de desembre. Els classificats de cada fase final disputaran a la Final a Quatre a Vic en el marc dels actes del Centenari de l’FCBQ.

La col·laboració entre la Fundación Aíto García Renseses, la Paeria de Balaguer, la Federació Catalana de Bàsquet, d’Esport Universitari de Catalunya i de les universitats participants han fet possible la celebració d’aquest esdeveniment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *