Presentada la 7ª edició de la UNIRUN, LA CURSA DE LES UNIVERSITATS

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 16 de maig la setena edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats.

La prova està promoguda per les 12 Universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el patrocini d’adidas i organitzada per Gaudium Sports.

La novetat d’aquest any és que la UNIRUN 2021 és també Campionat de Catalunya Universitari 5k.

La UNIRUN s’ha presentat al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet.

La Sra. Laura Vall-llosera, Vicerectora d’Estudiants i Inserció Laboral de la Universitat de Girona, ha assenyalat que “la celebració de la UNIRUN és un motiu d’alegria, és una reivindicació de l’esport en general, de l’esport universitari i de l’esport com una medicina per a tots i totes”.

La Sra. Filo Cañete, Il·lustríssima Alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, ha destacat que “la UNIRUN reforça 2 dels eixos principals de la ciutat, l’esport i el coneixement a la Universitat”.

El Sr. Gabriel Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports, ha destacat que “la Cursa de les Universitats té el % de joves més elevat de totes les curses que se celebren a la ciutat. El sector jove ha estat un dels grups més afectats per la pandèmia i la celebració de la UNIRUN és una forma de desconnectar. Agrair-los que s’hagin bolcat en la celebració d’aquest esdeveniment”.

Per una altra banda, el Sr. Toni Reig, Director del Consell Català de l’Esport, ha agraït la tasca de les Universitats envers la promoció esportiva dels més joves i ha apostat per la continuïtat de la UNIRUN com a Campionat de Catalunya Universitari 5K.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *