Es fomenta l’esperit emprenedor entre els joves a Barcelona

La Fundació Escola emprenedors, Barcelona Activa i l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’han unit per fomentar l’esperit emprenedor entre els joves barcelonins.

Durant les properes setmanes l’Ajuntament de Barcelona iniciarà els programes d’emprenedoria «Be an Entrepeneur» i «Start-up School» a travès de Barcelona Activa i l‘Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquests cursos aniran adreçats principalment a tres mil alumnes d’ESO d’escoles públiques i concertades de la capital catalana.

«Be an Entrepeneur» és un programa que es durà a terme totalment en anglès, i l’ha dissenyat la Fundació Escola Emprenedors. Un dels seus objectius principals és oferir nous recursos als centres de secundària per fomentar l’esperit emprenedor entre els seus alumnes, la innovació i la creativitat dels estudiants per a la seva futura incorporació en el món professional.

«Start-up School» és l’altre programa que es presenta, i va enfocat a tots aquells estudiants que ya tinguin una idea de negoci innovadora. Podran assistir-hi tots aquells alumnes de l’educació secundària obligatòria i de Batxillerat de Barcelona i rodalies. Durant el programa, aquests exposaran les seves idees emprenedores i els seus projectes sobre el tema que hagin escollit (internet, sostenibilitat, tecnologia, oci, projectes socials, energines netes…). L’objectiu: plantejar tots els dubtes possibles, rebre un bon assesorament de mentors i emprenedors professionals i creat un pla d’empresa.

Tots aquells interessats es poden inscriure en els programes fins al 17 de Març a la següent adreça: [email protected]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *