Novetats a les bases de dades

Dintre de www.uaoceu.es/biblioteca > Recursos > Bases de dades > Economia i Empresa, trobareu un nou recurs electrònic:

Passport Euromonitor és una base de dades especialitzada en estudis de mercat, que proporciona una anàlisi estratègica sobre indústries, països, consumidors i empreses. Ofereix una visió global de la indústria i el panorama econòmic de més de 200 països i 1.150 ciutats.

Vídeo explicatiu 1 

Vídeo explicatiu 2

Per altra banda, a Recursos > Bases de dades > Dret i Ciència Política, tornareu a trobar la base de dades de legislació i jurisprudència vLex la suscripció a la qual va estar suspesa durant uns mesos.

Esperem que aquests recursos siguin del vostre interès.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *