Novetats a les bases de dades

Dintre de www.uaoceu.es/biblioteca > Recursos > Bases de dades > Dret, trobareu les següents novetats:

 

S’ha subscrit una nova base de dades que integra en una mateixa pàgina tota la informació jurídica. A més, combina un amplíssim contingut documental, actualitzat i rigorosament analitzat, amb un dels millors cercadors del mercat i amb unes avançades funcionalitats úniques i diferencials que ofereixen respostes segures, ràpides i precises. Disposa d’accés directe a totes les publicacions de la biblioteca Smarteca, a més d’eines de càlcul fiables, precises i senzilles.

 

Dintre de Tirant On Line, s’ha incorporat una nova eina que serveix per realitzar treballs estadístics, estudis i anàlisis sobre problemàtica jurídica i la seva incidència en una província, població.  Permet triar la via o criteri jurídic per defensar a un client a través de gràfiques, oferint el percentatge de probabilitat d’èxit de la via o criteri seguit per conduir-nos al grup de sentències reals que formen aquest tant per cent.

 

Base de dades de legislació, jurisprudència i bibliografia jurídica de Thomson Reuters. Té una actualització diària i una cobertura en legislació, referenciada des de 1930 i a text complet des de 1978, i en Jurisprudència, des de 1979 en endavant. La base de dades conté les recerques clàssiques de legislació, jurisprudència, doctrina administrativa, bibliografia o notícies d’actualitat incorporant com a novetat els formularis i la part d’Aranzadi Expertos, solució pràctica que recull documents de consulta sobre un tema realitzats per col·laboradors de gran prestigi.

Per altra banda, s’han cancel·lat les subscripcions als següents recursos:

ACEPRENSA (Comunicació)

VLEX (Dret)

COMPUSTAT (Empresa i Economia)

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *