Servei de Biblioteca

UAO CEU Blog Community

Universitat Abat Oliba CEU

Durant l’última setmana de juny, he tingut l’oportunitat de realitzar una estada Erasmus a la biblioteca de la Volda University College. Volda és un municipi d’uns 9 mil habitants aproximadament de la província de Møre og Romsdal (Noruega) i forma part del districte de Sunnmøre.

La biblioteca de la Volda University College dona servei aproximadament a 350 membres del personal i a més de 4 mil estudiants que provenen de tota la província. La col·lecció de la biblioteca abasta les temàtiques dels estudis que s’imparteixen a la universitat com, per exemple, música, art i disseny, història, religió, matemàtiques, pedagogia, periodisme, comunicació audiovisual, etc.

mostrador préstec biblioteca Volda

Durant l’estada he pogut veure el funcionament de la biblioteca així com la seva organització i les diferents tasques que es realitzen al dia a dia, com ara, l’atenció al mostrador de préstec i la catalogació de documents. He pogut observar el circuit per on passa un document amb el sistema bibliotecari “Alma”, des de la seva adquisició fins a formar part de la col·lecció.

vista biblioteca des de mostrador

A destacar l’assistència que la Biblioteca ofereix als estudiants a distancia els quals no s’han de desplaçar per sol·licitar i rebre un document al seu domicili i la bona xarxa de comunicació que els permet xatejar amb tota la comunitat universitària tant si estan a la universitat com en el seu domicili particular.

sala biblioteca Volda

En general, ha estat una experiència molt gratificant tant a nivell professional com personal per conèixer una altra cultura i ampliar els meus coneixements. Juntament amb el personal, hem intercanviat algunes impressions en l’atenció als usuaris i en altres aspectes de la nostra professió.

Per finalitzar, també volia destacar l’amabilitat del personal de la biblioteca de Volda que han fet que la meva estada fos el més agradable possible i recomanar a tothom que pugui realitzar una estada Erasmus que no es perdi aquesta experiència.

Kissi Pueyo. Servei de Biblioteca i Documentació

Participa, deixa el teu comentari:


Subscriure`s per e-mail

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Ampliació d'horaris

La Biblioteca amplia els seus horaris de cara a la ...

Canvis en les Noveta

A partir d'ara podeu consultar les Novetats bibliogràfiques des de ...

Nou contingut al web

A partir d'avui, els alumnes que heu de fer el ...

Nou recurs "Legal Qu

A partir d'avui, els estudiants del màster universitari en Advocacia ...

Com cercar a Google

A diferència del Google que fem servir a diari, Google ...

Ampliació d'horaris

La Biblioteca amplia els seus horaris de cara a la ...

Canvis en les Noveta

A partir d'ara podeu consultar les Novetats bibliogràfiques des de ...

Nou contingut al web

A partir d'avui, els alumnes que heu de fer el ...

Nou recurs "Legal Qu

A partir d'avui, els estudiants del màster universitari en Advocacia ...

Com cercar a Google

A diferència del Google que fem servir a diari, Google ...

Twitter

No public Twitter messages.