Dialnet ja compta amb més d’1 milió de documents a text complet

Gràcies als editors i als autors que col·laboren perquè els resultats de les investigacions es publiquin en accés obert, ja es pot consultar a text complet un 20% dels documents referenciats a Dialnet.

Proporcionalment, el 51% dels documents disponibles a text complet són tesis doctorals i el 24% són articles de revista.

Un 42% de les revistes incloses a Dialnet ja ofereixen els seus articles a text complet.

Els col·laboradors que s’encarreguen d’enllaçar els documents a les seves revistes i corregir i revisar aquests enllaços han fet possible que el número de documents a text complet hagi augmentat un 25% respecte a 2015.

Dialnet és un projecte impulsat per la Universidad de La Rioja des de 2001 en el que col·laboren biblioteques universitàries, biblioteques públiques i diverses institucions i biblioteques especialitzades. Actualment el total dels documents referenciats supera els 5 milions.

Per veure les últimes incorporacions d’articles a text complet cliqueu aquí

Us recordem que en el cas de que vulgueu consultar un document que no estigui disponible a text complet el podeu demanar pel Servei de Préstec Interbibliotecari però abans cal que us registreu a Dialnet. A continuació us recordem els passos a seguir per demanar un document des de Dialnet.

1. Registrar-se a Dialnet des de el menú superior

dialnet registre2. Entrar a Dialnet

dialnet entrar

3. Sol·licitar el document que ens interessa

dialnet pedir articulo

4. Iniciar sessió en el Servei de Préstec Interbibliotecari al qual ens haurem donat d’alta prèviament

spi5. Revisar les dades del document que volem sol·licitar i enviar la petició

spi peticio

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *