Estadístiques de publicació en dipòsits d’accés obert

Recercat (Dipòsit de la Recerca de Catalunya) és un repositori cooperatiu impulsat per les universitats de Catalunya i la Biblioteca de Catalunya que està gestionat pel Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya i patrocinat per la Generalitat de Catalunya.

Els objectius de Recercat són: augmentar la visibilitat dels documents i dels seus autors, facilitar l’edició electrònica en accés obert i afegir valor als documents a través de les citacions normalitzades, estadístiques de consultes i adreces permanents.

Tots els documents publicats a Recercat estan subjectes a llicències Creative Commons i les condicions d’ús es poden consultar a l’apartat “Drets” de cada document.

Ara que s’acaba l’any 2016, podem consultar les estadístiques que proporciona aquest dipòsit per tenir una idea de l’impacte i la visibilitat que han tingut els documents publicats per la Universitat Abat Oliba CEU.

Segons les dades proporcionades, durant el 2016 hi ha hagut un total de 113.325 consultes i 82.776 descàrregues i els documents més consultats han estat:

1. “Neuromarketing: la tangibilización de las emociones de l’autora Alba Ferrer Coyo amb 6.828 consultes.

2. “La importancia de la presencia del padre en el proceso de la formación de la propia identidad de l’autor Joan d’Àvila Juanola Cadena amb 6.486 consultes.

Durant aquests darrers anys, el document més consultat ha estat:

Podeu veure el nombre de consultes dels últims 7 anys i la llista completa dels 25 treballs més consultats.

TDR (Tesis doctorales en Red) el repositori cooperatiu de tesis doctorals llegides a les universitats de Catalunya i a d’altres comunitats autònomes també elaboren unes estadístiques de les que podem treure les conclusions següents:

paises mas consultas

També podeu veure la llista completa de les 25 tesis més consultades.

Esperem que aquesta informació us resulti interessant i us animi a publicar els vostres treballs acadèmics i de recerca.

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *