REDIB: nou recurs a la web de Biblioteca

S’ha afegit un nou recurs d’informació que podeu consultar a l’apartat de Bases de dades de la web de Biblioteca. Es tracta de REDIB: Red Iberoamericana de Innovación y Conocimiento Científico. REDIB és una plataforma de continguts acadèmics i científics d’àmbit iberoamericà. Està gestionada pel CSIC i Universia i permet l’accés a documents a text complet en format electrònic. Totes les publicacions incloses en aquest portal han seguit uns criteris de qualitat i de moment s’han incorporat més de 1.500 revistes i més de 400.000 documents.

REDIB llistat revistas

Podeu consultar aquest recurs a través del llistat complet de revistes, navegant entre les diferents temàtiques o bé a través del seu «buscador» que us permetrà cercar per paraula clau o per altres camps com l’autor o el títol d’un document. També inclou un cercador avançat que us permet fer cerques combinades i filtrar-les per tipus de document, idioma, matèria, etc.

REDIB buscador

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *