Novetats en la Web of Science Core Collection

Thomson Reuters ha introduït dues novetats a la Web of Science Core Collection que poden ser del vostre interès.

Integració d’ORCID

En primer lloc, ORCID s’ha integrat completament. Des del mes de juliol s’han estat indexant els ORCID IDs a cada registre i això permet que es pugui cercar a la WOS Core Collection per ORCID ID sense haver de tenir associat un ResearcherID.

Ajuda WOS

Indicadors Usage Counts

S’han inclòs dos nous indicadors que mostren el nombre de vegades que s’ha consultat el text complet o que s’ha importat un article a un gestor de referències bibliogràfiques en els últims 180 dies i des del 2013. Aquests dos indicadors estan pensats per aquells articles que no són citats i permeten que els investigadors puguin mesurar l’ús que se’n fa dins la plataforma i també tenir una idea de l’interès que la comunitat d’investigadors té en aquests articles o en un tema determinat.

conteo de uso
Pantalla de resultats de cerca on es veu l’indicador “Usage Count” o “Conteo de uso”

 

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *