RECERCAT – Dipòsit de la Recerca de Catalunya

RECERCAT és un repositori cooperatiu on es pot consultar literatura d’investigació de les universitats i els centres d’investigació de Catalunya. A RECERCAT podeu consultar treballs de final de carrera (TFC), de final de grau (TFG), de final de máster (TFM) així com altres documents de recerca. Des del 2008, la Biblioteca diposita els treballs que han obtingut les millors qualificacions i la producció científica de professors i investigadors, previ consentiment de l’autor/a del document.

RECERCAT està impulsat per les Universitats de Catalunya i la Biblioteca de Catalunya, gestionat pel Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) i patrocinat per la Generalitat de Catalunya. La principal finalitat d’aquest repositori és augmentar la visibilitat dels documents, els autors i en general de la recerca duta a terme a Catalunya. En la nova edició del reconegut “Ranking web de repositorios” elaborat pel CSIC, apareix en la posició 43 d’un total de 157 repositoris analitzats.

La consulta dels documents és de lliure accés sota la llicència de drets d’autor Creative Commons de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada i es poden visualitzar a text complert en fomat .pdf. Només cal tenir connexió a Internet.

Per consultar els treballs de final de carrera a RECERCAT, podeu seleccionar la nostra universitat i veure els treballs publicats dins de cada departament. També podeu fer la consulta per autors, data de publicació o títol.

A continuació, trobareu la relació dels 25 documents, publicats per la UAO CEU, més consultats enguany.

Finalment, com a mostra de la difusió que arriben a assolir els documents publicats a RECERCAT, veureu com 3 dels 25 documents més consultats a tot RECERCAT  corresponen a documents de la nostra institució.

 

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *