Nova ubicació de Bloomberg

Després de les tasques de manteniment que s’han realitzat a l’Aula d’Autoaprenentatge de la Biblioteca, els ordinadors que hi havia abans s’han traslladat a l‘Aula d’Informàtica de la planta 0 (0.07_2) mentre que a l’Aula d’Autoaprenentatge s’han instal·lat nous ordinadors per la realització del Màster en Postproducció Audiovisual.

L’Aula d’Autoaprenentatge segueix oferint el mateix servei que abans, excepte quan estigui reservada per a la realització de classes. Com a conseqüència d’aquests canvis, el programa Bloomberg, que s’ubicava en aquesta Aula, ara el podeu consultar des de l’Aula 0.07_2.

Us recordem que Bloomberg, proporciona dades financeres a temps real i històrics de cotitzacions, índexs borsaris, valors de renda fixa, divises, matèries primeres i mercats de futurs nacionals i internacionals. També ofereix previsions d’analistes, perfils d’empreses, estats financers, notícies. Disposa d’eines de gestió de carteres i comunicacions.

Recordeu també que per poder-lo consultar cal demanar hora al personal de Biblioteca (biblioteca@uao.es).

 

Post relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *