BOE nous serveis gratuïts

La Agencia Estatal BOE posa a la nostra disposició serveis nous per accedir a la legislació vigent.

Des de la pàgina Boe.es podem accedir a:

Base de dades de legislació que incorpora el text consolidat i permanentment actualitzat de les normes vigents i les seves versions temporals. Conté disposicions de caràcter general d’àmbit estatal, autonòmic i europeu des de 1960.

  • Legislació nacional que afecta a l’àmbit general de l’estat des de 1960.
  • Legislació de les comunitats autònomes des de 1980.
  • Legislació europea des de 1952.

Nova col·lecció de Codis Electrònics que es poden descarregar en format PDF o ePUB per ser llegits a través d’un ordinador, tablet o telèfon móbil. També es poden adquirir en versió impresa a través de la pròpia pàgina web. Els codis estan permanentment actualitzats i recopilen la legislació vigent en els diferents àmbits del dret espanyol. Els títols que es troben disponibles s’aniran ampliant progressivament fins a abastar tots els sectors.

Tant la Base de dades de legislació com els Codis Electrònics, es complementen amb el servei BOE a la carta. Aquest servei permet la subscripció electrònica i via web als diversos continguts de la seu electrònica del BOE. El servei facilita l’accés a la informació des del primer dia que es publica al butlletí oficial i permet rebre avisos per correu electrònic sobre qualsevol matèria, norma, convocatòria.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *