Estudiar Administració d’Empreses o Màrqueting?

El grau d’Administració i Direcció d’Empreses configura un títol amb una de les taxes d’ocupabilitat més elevades i va dirigit a persones amb un caràcter emprenedor i creatiu, a més de tenir iniciativa, coneixements, capacitat de treball en equip, ser hàbils en el tracte amb les persones i coneixedores dels diferents entorns socials, econòmics i polítics en què realitzen les activitats empresarials. Han de saber interpretar la realitat econòmica i l’aplicació dels coneixements per a una gestió eficient de l’empresa. Ets tu una d’aquestes persones? Sí? Aquest és el teu grau.

Si et consideres preparat per a treballar en equip, tens iniciativa i ets creatiu amb capacitat d’anàlisi, els estudis de Màrqueting són el teu fort. S’ha de conèixer molt bé allò que vol el client i donar-li el que espera o més. Hauràs de dissenyar estratègies de comunicació i publicitat, fer investigacions de mercat, encarregar-te del Màrqueting en línia (que és ja imprescindible), dissenyar els passos perquè la teva empresa s’expandeixi internacionalment, planificar com es desenvoluparan els productes de la teva empresa, assessorar les accions a desenvolupar per a vendre més, etc. Això i molt més és el Màrqueting. És un món apassionant, on treballaràs amb números, sí, però on la creativitat i la imaginació tenen molta importància, i és on radica la diferència.

Els graus d’ADE i de Màrqueting tenen molt en comú. Aleshores, per què no estudiar un doble grau?

Els estudiants d’aquest doble grau adquireixen una visió de 360° del màrqueting i l’empresa que els prepara perfectament per a un món laboral molt professionalitzat. Obtenen els coneixements i competències claus necessaris per a treballar en alts càrrecs de responsabilitat dins de les empreses públiques i privades, nacionals i internacionals i emprendre amb èxit qualsevol projecte relacionat amb el màrqueting i la direcció comercial. El doble grau aporta una major experiència, cosa que suma possibilitats d’inserció laboral, ja que en cinc anys es té un currículum excepcional.

Consulta els graus, dobles graus i bilingual degrees en Ciències Econòmiques i Empresarials, i l’opinió dels nostres alumnes: http://bit.ly/empreco