Concert solidari al Palau de la Música

El passat di 21 d’octubre, els i les alumnes de 3r curs d’Educació Primària i doble grau, van acudir al Palau de la Música Catalana a gaudir d’un concert solidari juntament amb la professora d’Educació Musical, Miriam Haro. Els  beneficis s’han destinat a l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer de Barcelona, AFAB.

Grupo de Alumnos de la UAO CEU

Les peces musicals van estar interpretades per la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, dirigida per Carlos Checa.
Va dirigir l’orquestra amb un repertori que va incloure: la Sardana Simfònica «Empúries» E.Toldrà, la Suite «El Llac dels cignes» P. Txaikovski i la Simfonia núm. 9 «Del nou Món» A.Dvorak, entre d’altres.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *